Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΘΟΔΟΙ "SS" AΠΟ 18XΡΟΝΟ Μακελειό εκατοντάδων εφήβων αποφεύχθηκε στο "παρά 1'" πάλι σε λύκειο των ΗΠΑ

Οι αστυνομικές αρχές της Οκλαχόμα συνέλαβαν ένα μαθητή λυκείου, με την κατηγορία ότι σχεδίαζε να παγιδεύσει με εκρηκτικά την αίθουσα συνελεύσεων του σχολείου, να οδηγήσει εκεί, μαζί με τους συνεργούς τους, όσα περισσότερα παιδιά μπορούσε και εν συνεχεία θα άρχιζαν να τα πολυβολούν, πριν τινάξουν ολόκληρη την αίθουσα μαζί με τα παιδιά που ήταν μέσα, στον αέρα!
Ο Τσάβες είπε στους συμμαθητές του, όπως κατέθεσαν ότι θα τοποθετούσε και επιπλεον βόμβες στις πόρτες της αίθουσας και θα τις πυροδοτούσε, όταν θα έφτανε η αστυνομία!
Μάλιστα, σκόπευε να κλείσει τις πόρτες της αίθουσας συνελεύσεων, τοποθετώντας αλυσίδες (!) για να μην ξεφύγει κανείς! Τέτοιες μεθόδους χρησιμοποιούσαν οι SS στον Β'ΠΠ σε πολλές περιπτώσεις σφαγών άμαχου πληθυσμού, όπως συνέβη στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα, σε εκατοντάδες χωριά στην Ρωσία κλπ.
Ο επίδοξος εξολοθρευτής Σάμι Ίγκλμπιαρ Τσάβες, 18 ετών, συνελήφθη την Παρασκευή στο σπίτι του, στο Μπάρτλεσβιλ της Οκλαχόμα, την ίδια ημέρα που ένας 20χρονος ένοπλος σκότωσε 20 παιδιά και έξι ενήλικους σε δημοτικό σχολείο στο Νιούταουν του Κονέκτικατ και μάλιστα ερευνάται αν βρισκόντουσαν σε επαφή και είχαν προγραμματίσει ομαδικό μακελειό.
Στόχος του 18χρονου ήταν να εξοντώσει τουλάχιστον 100 συμμαθητές του!
Στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι προσπάθησε να στρατολογήσει συμμαθητές του, οι οποίοι θα οδηγούσαν τα άλλα παιδιά στην αίθουσα συνελεύσεων του σχολείου. Εκεί σκόπευε να κλείσει τις πόρτες, τοποθετώντας αλυσίδες, και να αρχίσει να τους πυροβολεί. "Τους είπε επίσης ότι αν οι βοηθοί του δεν έκαναν αυτό που έπρεπε, δεν θα δίσταζε να τους σκοτώσει κι αυτούς" ανέφερε το CBS.
Ο νεαρός προφυλακίστηκε και το δικαστήριο όρισε εγγύηση ενός εκατ. δολαρίων για την αποφυλάκισή του.
Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε την Πέμπτη, μία ημέρα αφότου ο Τσάβες προσέγγισε συμμαθητές του στην καφετέρια του σχολείου και ζήτησε να τον βοηθήσουν. Ένας από αυτούς ενημέρωσε τον διευθυντή του λυκείου, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία.
Σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, ο Τσάβες είχε χρησιμοποιήσει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του σχολείου για να αναζητήσει πληροφορίες για όπλα, βόμβες και τη σφαγή στο Λύκειο Κολουμπάιν, το 1999
Φέρεται μάλιστα να δήλωσε την περασμένη εβδομάδα σε έναν καθηγητή ότι αγόρασε ένα όπλο.
"Προηγμένες", πολυφυλετικές, πολυπολιτισμικές, κοινωνίες σε νευρική κρίση... Kαι ποιος να ξεχάσει τον μακελάρη Μπρέϊβικ στην "πολιτισμένη" Νορβηγία...
Τ,μήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...