Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΙ Ρωσσώνης και εξαδέλφες στον εισαγγελέα

Mε την ιδιότητα του υπόπτου καλούν τους συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου που ήταν δικαιούχοι των λογαριασμών στην τράπεζα HSBC τα ονόματα των οποίων είχαν αφαιρεθεί από την πρώτη λίστα Λαγκαρντ.
Πρόκειται για την Ελένη Παπακωνσταντινου, ξαδέλφη του Γ. Παπακωνσταντίνου, τον σύζυγό της Συμεών Σικιαρίδη και τον Ανδρέα Ρωσσώνη, που είναι σύζυγος της άλλης ξαδέλφης του κ. Παπακωνσταντίνου, Μαρίνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα κληθούν εκ νέου, ως ύποπτοι αυτή τη φορά, και οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης και Ιωάννης Διώτης καθώς και συνεργάτες του γραφείου του πρώην υπουργού και συγκεκριμένα οι:
Παύλος Αμανατίδης, εφοριακός και πρώην διευθυντής τους γραφείου Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Χατζή, συνεργάτης του πρώην υπουργού, Μόνα Παπαδάκου, επιστημονικός συνεργάτης του κ. Παπακωνσταντίνου και πρώην μέλος του ΙΣΤΑΜΕ, Τάσος Μπάνος, νομικός.
Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πολλά από τα πρόσωπα που διατηρούν τραπεζικούς λογαριασμούς στην τράπεζα HSBC και το όνομά τους περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα ποσά που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους από τις φορολογικές τους δηλώσεις.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...