Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Αφού δεν τα δίνουν στην Ευρώπη, ας τα δώσουν στην βουλή. Ποιός θα ρωτήσει για τα εγκληματικά Swaps της Goldman Sachs;

Αντιγόνη Λουδιάδη. Η Αντιγόνη μας, δημιούργσε τον μηχανισμό των swaps για την Ελλάδα!!! ΜΑΣ έβαλε στο Ευρω – ΧΡΕΟΣ (με swaps-Σημιτη!!!/Γιαννου) …
Πέτρος Χριστοδούλου (αφεντικο σημερα του ΟΔΔΗΧ – Οργανισμου Διαχειρησης Δημοσιου Χρεους !!! )2000-2001 700 εκ Ευρω αμοιβη Goldman Sachs για την έκδοση!! και να μπούμε στην ΟΝΕ !! Εγραψα προχτές από έκθεση του Υπ Οικ 1999/2000 γα την Τιτλοποίηση των Μελλοντικών Εσόδων !!!! επι Σημίτη/Γιάννου
Με λίγα λόγια μετέτρεψαν το χρέος/δάνειο σε “Χαρτι” – εσόδου !! το οποίο πούλησαν !!! και πήραν “Δάνειο” με έξυπνο τρόπο έτσι ώστε να μην καταγραφεί στον ισολογισμό και να μπούμε στην ΟΝΕ !


Ποιος γνωρίζει τι Υποθηκεύσαμε για να εκδοθούν τα swaps??? ποια ήταν η Κρατική εγγύηση?? πως εξασφαλίζεται η Goldman Sachs οτι θα πληρωθεί το τιτλοποιημένο έσοδο ???
Οποιος βρει την σχετική υποθήκη των swaps… θα βρει την άκρη με το Σημιτη !!!
Παλιότερα ο Χριστοδουλάκης ειχε ρίξει την ιδέα των “αρχαιολογικών χώρων” και αρχαίων στα Μουσεία !!!…..
ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ SWAP ΑΠ ΤΗΝ GOLDMAN SACHS???
Το δε Swap ( Σημίτη-Γιάννου ) θα πληρωθει!!! το 2019 !!


Πως ο κ Πέτρος Χριστοδούλου από την Διευθυντική θέση και πολλα $$ στον κολοσσό GS έφυγε!!! και ήρθε με μισθό στο Ελληνικό Δημόσιο??… αφού πέρασε απο την Εθνική???…. (άλλη μέρα το γιατί…)
Είναι τόσο Πατριώτης?? Είναι τόσο υπεράνω χρημάτων ?? εγώ αναρωτιέμαι μήπως είναι φυτευτός με συνεννόηση με το ΠΑΣΟΚ και τους Δανειστές.
Πάμε παρακάτω….
Ανοίγεις Λογαριασμό Χρεοκοπίας !!!!…. συγχρόνως έχεις και τα λαμόγια ΝΑ επενδύουν στη χρεοκοπία σου ( CDS/CDO ).
Aνοίγοντας αυτό το λογαριασμό.. ο διαχειριστής/εκδότης/underwriter !!! έχει ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ της Χρεοκοπίας σου!!! τα πάντα όλα… και νόμιμα!!! ελέγχει όλους τους λογαριασμούς εσόδων/εξόδων !!…


Εξηγώ πως ο εκδότης είναι και σπεκουλαδόρος-επενδτής στη Χρεοκοπία σου, με τους αξιολογητές να αβαντάρουν σε συνεργασία με τον εκδότη την ολη αγοραπωλησία.
Ποιος δίνει σε τζογαδορο τα $$ του και το τρόπο που τα βγάζει αλλά και όλα τα μυστικά του?? ποιος??? ο Σημίτης και ο Γιάννος..!!


Γιατι κανείς δεν βρίσκει τον κ Χριστοδούλου να δώσει μια συνέντευξη????? ΓΙΑΤΙ ?? κρύβεται?? για ποιόν δουλεύει?? Ποιος τον προστατεύει απο τα ΜΜΕ ??? Εργάζεται για το Δημοσιο!!! ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!!….
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να βγει και να μιλήσει ΑΜΕΣΑ. Δεν τον βρίσκουν?? να σας δώσω τα τηλεφωνά του ??


Το ΠΑΣΟΚ από Σημίτη/Γιάννο μέχρι ΓΑΠ/ΠΑΠΑΚ έχει ΠΟΥΛΗΣΕΙ τη ΧΩΡΑ..!!! έχει “φυτέψει” Διαχειριστές του Χρέους… άκουσον άκουσον πρώην στέλεχος της Goldman Sachs !!!

Ξαναρωτάω. Τι εμπράγματη ή άλλη εγγύηση έβαλαν ο Δράκος με τον Κολγκέιτ “πίσω” απ την έκδοση των swaps??

Θα μας πει ο ΠΑΠΑΚ??
Ποιος θα πληρωσει το 2019 ???!!!! και ΠΟΣΑ.
Που ειναι το τιλμολογιο των 300 Εκ Αμοιβης της GS στην εκδοση των swaps??
Που ειναι το σχετικο ΦΕΚ ?? ΠΟΥ???


ΠΠ - olympia
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...