Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

¨ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ – ΣΤΡΑΤΗΓΕ Χ. ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ Μ. ΣΟΥΛΤΣ – ΙΔΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ¨ ! -¨ Die Chance in Griechenland nutzen…¨

Του Αλέξανδρου Κουτσομητόπουλου

Ωχ , την πατήσαμε ( ! ) . Αλλάζει τακτική η άρχουσα βιομηχανική /τραπεζιτική τάξη της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα ( αφού πρώτα απέκτησαν η ¨εξασφάλισαν¨ τον έλεγχο και την δημόσια περιουσία της ). ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ …Τώρα μιλάνε και για την ¨γεωστρατηγική σημασία της Ελλάδας¨… , στα πλαίσια της ¨Νέας Μέσης Ανατολής¨ , όχι μόνο για τις ΗΠΑ , αλλά και για την Γερμανική -¨Ευρωπαϊκή Ένωση “( βλέπε ¨Η Μέρκελ θέλει να κρατήσει οπωσδήποτε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, σύμφωνα με το Spiegel¨ .


Η ¨νέα¨ αναγνώριση της γεωπολιτικής αξία της Ελλάδας , όπως λένε τώρα πια διάφορα ¨φιλελληνικά¨ δημοσιεύματα στα γερμανικά μ.μ.ε , υπερτερεί του ¨κόστους¨ που έχουν για την ¨οικονομικής της καθυστέρησης¨ .

Ωχ , την πατήσαμε ( ! ) , διότι η διαχρονική αστική ¨μας” τάξη , με την παραδοσιακή – εμπορομεσιτική – μεταπρατική της ιδεολογία ¨. τρελαίνεται¨ , τα κάνει πάντα πάνω της από χαρά ( ! ) , όταν ακούει πως οι ¨εταίρες και οι εταίροι της¨, οι ¨προστάτες και τιμωροί της¨ από την Εσπερία ( με τους οποίους υπάρχει μια σαδομαζοχιστική σχέση ¨αγάπης – μίσους ¨ ) αναγνωρίζουν τον ¨γεωστρατηγικό και διαμετακομιστικό ρόλο της Ελλάδας ¨ στο ¨μεγάλο σταυροδρόμι¨ των ¨Τριών Ηπείρων και των πέντε θαλασσών¨…

Προσδοκώντας με αυτή την ¨αναγνώριση¨ να πουλά ( ανελλιπώς από το 1832 ) , με ¨πατριωτικό σθένος¨ και αγωνία για την ¨ανάπτυξη¨ , την πατρίδα και τον λαό ¨της¨ για την διασφάλιση των οικονομικών της συμφερόντων και της παρασιτικής της ύπαρξης. Όποτε τώρα θα τρέξουν να προσφέρουν ακόμα περισσότερο τον …

Ωχ , την πατήσαμε ( ! ) , μόλις χθες ¨αδελφοποίησαν¨ με την γερμανική ¨Τοπική Αυτοδιοίκηση¨ το γνωστό παλαιό θέρετρο του Κάιζερ της Γερμανίας και της ¨Σίσσυς¨ της Αυστροουγγαρίας , την Κέρκυρα.

Σε συνεργασία με τους … Νενέκ… της Ελληνικής Τοπικής ¨Αυτοδιοίκησης ¨. Ο … ( γράψτε εσείς τον χαρακτηρισμό ) , ¨Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων¨, Σπυρίδων Σπύρου ( ποιανού κόμματος είναι ο λεβέντης ;) προσκάλεσε μάλιστα την κυρία Μέρκελ να επισκεφτεί την Ελλάδα !!! ( http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=221766 ). Μια ¨απόπειρα¨ που την σκεφτόταν η Μέρκελ ( να επισκεφτεί την Ελληνική της Επαρχία ) , σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα , αλλά της συνιστούσαν οι ίδιοι οι Γερμανοί σύμβουλοι της ¨να μην το αποτολμήσει¨ για να μην γίνει μια ακόμα μεγαλύτερη εξέγερση απ΄αυτές της ¨3ης Σεπτεμβρίου 1843¨ και της ¨28ης Οκτωβρίου -2011 -¨ …

Στο πρόγραμμα του ¨Ειδικού Πληρεξούσιου του Ράιχ για την Ελλάδα¨ κ. “Νόϋμπάχερ” , ΛΑΘΟΣ , αυτός ήταν ο προηγούμενους ¨πληρεξούσιος¨ , του Χίτλερ , για την Ελλάδα , τώρα έχουμε , εκτός από τα στελέχη της ¨Τρόϊκας-Εξωτερικού¨, σαν ¨Ειδικό Επιτετραμμένο¨ για την προώθηση του… ¨ Ελληνογερμανικού Σαδομαζοχιστικού Έρωτα¨ τον κ. ¨ Χάνς Φούχτεν¨ , λάθος, Φούχτελ , είναι η ¨αδελφοποίηση¨ κάποιων ακόμα – πολλών δεκάδων η εκατοντάδων Δήμων της Ελλάδας- και της Γερμανίας ! Μέσω της σύμπραξης στην της λεγόμενης ¨Ελληνό-Γερμανική Συνέλευση¨ που έχει στηθεί στα πλαίσια της νέας ¨SONDER –AKTION GRIECHENLAND¨ , την οποία δεν την λένε πια όπως το 1940 ¨Σχέδιο Marita για την κατάληψη της Ελλάδας ¨ ( επειδή ο κόσμος ¨άλλαξε¨ , ¨αλλάξανε¨ οι καιροί… , όπως ακούγεται χωρίς μεγάλη βεβαιότητα ) . Στην οποία ( ¨Συνέλευση¨ ) συμμετέχουν ενεργά και ο ¨Οίκος Μπουτάρη¨ της … πολυπολιτισμικής Θεσσαλονίκης και άλλοι ¨Δήμοι¨ του μεγάλου κόμματος του ¨ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚ¨

Διαβάστε σχετικά τις πολύ ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις / ανακοινώσεις της ¨Ελληνικής Γνώμης¨ για τις αποφάσεις του ¨2ου Συνεδρίου¨ της ¨Ελληνογερμανικής Συνέλευσης¨ ( Φεβρουάριο 2012 ) η οποία τον Νοέμβρη του ¨2012¨ σκοπεύει να διεξάγει και το ¨3ο¨ Συνέδριο της ¨ στην φιλόξενη Θεσσαλονίκη του κ Μπουτάρη ( εδώ , http://www.elliniki-gnomi.eu/archives/27176 ) . Ο οποίος θα πρέπει να έχει αποπροσανατολιστεί τελείως τελευταία . Αρχικά περίμενε να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της πόλης με Τούρκους τουρίστες γύρω από το σπίτι του Κεμάλ , μετά με Εβραίους – Ισραηλίτες που θεωρούν την Θεσσαλονίκη μια χαμένη ¨2ης Ιερουσαλήμ¨ , στην συνέχεια με Σλαβομακεδόνες και Βαλκάνιους που χάθηκαν από την πόλη σαν αποτέλεσμα των ¨ άδικών εχθροπραξιών στον Α΄Π.Π. ¨ και τώρα περιμένει να δει τους Γερμανούς και την τεχνογνωσία τους , την οποία προφανώς δεν θυμάται από τον Β΄Π.Π. και την κατοχή της Θεσσαλονίκης . Για αυτόν τον λόγο ειδικά επισκέφτηκε την Γερμανία ! , χωρίς ν΄ακουστούν – διακομματικά- αρνητικοί σχολιασμοί γι΄αυτή την πρωτοβουλία του. Διαβάστε για τις ¨επιτροπές¨ και τα γραφεία που στήνει ο κ. Φούχτελ στην Γερμανία για να ¨προσέρχονται¨ οι ¨Προσκυνητές-Δήμαρχοι ¨ της Ελλάδας με αιτήματα ¨αδελφοποίησης¨ … Δες την σχετική προπαγάνδα και σκέψου τα ¨καθρεπτάκια¨ που προσέφεραν οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές από τον εποχή του Κολόμβου προς τους ¨Ιθαγενείς¨ και ¨Φύλαρχους¨ των ¨Νέων Χωρων¨ ( κατά αναλογία , τις εποχές εκείνες αυτοί ήταν η ¨Τοπική Αυτοδιοίκηση¨ τους ). Βέβαια η ¨Τ.Α.¨ στην Ελλάδα δεν προσμένει Κονδύλια από το Κρατικό Προϋπολογισμό ( τα οποία είναι θεσμοθετημένα και τους τα παρακρατούσε/τει – παρά την είσπραξη τους από τους πολίτες στους διάφορους λογαριασμούς – ) , εκτός των άλλων διότι – η ίδια η Γερμανία – μέσω της Τρόικας έχει απαγορέψει – περιορίσει τον κρατικό προϋπολογισμό για να εισπράξει κατά προτεραιότητα τα τοκογλυφικά της δάνεια. Αντ΄ αυτού όμως προσφέρεται η ίδια να ¨χρηματοδοτήσει/ βοηθήσει του Δήμους της Ελλάδας¨ για να τους ¨Απελευθερώσει από την Αθήνα¨… Και οι ¨άρχοντες της Τ.Α. ¨ ( έτσι τους αποκαλούσαν κάποτε ¨ ) με την παραδοσιακή ελληνική μεταπρατική ιδεολογία είναι πρόθυμοι να πάνε με όλους …

Διάβασε επίσης για τούς σκοπούς και τα συνέδρια τους – που αποκρύπτονται από την ευρύτερη κοινή γνώμη της Ελλάδας : ( εδώ, http://www.elliniki-gnomi.eu/archives/23685 )

Και μια παρατήρηση : η ¨Ελληνική Γνώμη¨ είναι μια εφημερίδα ¨Γερμανό -Ελληνικής¨ -ενημέρωσης που έχει πολλές διαφημίσεις – καταχωρήσεις για τα γερμανικά ¨προγράμματα φιλίας προς την Ελλάδα¨ με πολλές φωτογραφίες του κ. ¨Χάνς¨ Φ. . Σε αυτό το έγκριτο φύλλο μπορεί να διαβάσει κανείς ¨συμπαθέστατα φιλελληνικά άρθρα¨. Διαβάστε την , θα ενημερωθείτε και θα καταλάβετε .


Δυστυχώς προσωπικά δεν έχω χρόνο αυτή την περίοδο , διότι μελετώ την ¨Ιστορία του… ¨ Ελληνόφωνου Γερμανικού κατοχικού τύπου για την περιορισμένη χρονική περίοδο 1941 – 1944 ¨.

Και το κεφαλαιώδες ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ – ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ¨ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ¨ ΚΑΙ Η ¨ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ¨ ΑΠΌ ΤΟ 1950 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010 ;;;

Τι άλλαξε και γιατί μας αγάπησαν με τόσο πάθος ;

Ώχ , την πατήσαμε … ¨Όπως μεταδίδουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία… ¨ , για τον ίδιο σκοπό του ¨νέου σχεδίου Marita¨ , θα επισκεφτούν Γερμανοί ¨εμπειρογνώμονες¨ τον προσεχή Οκτώβρη ¨δήμους, αυτοδιοικητικούς και άλλους φορείς του δημοσίου της Ελλάδας ¨ , προκειμένου να μεταφέρουν , πέρα από τις ¨αδελφοποιήσεις ¨ τεχνογνωσία σε τομείς, όπως η διαχείριση απορριμμάτων, η επεξεργασία λυμάτων, ο τουρισμός και οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ). Την έλευσή τους ανακοίνωσε χθες ο αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Γερμανίας και πρόεδρος της Ένωσης Δήμων του Ομοσπονδιακού Κρατιδίου της Βάδης-Βιτεμβέργης Ρότζερ Κέλε κατά τη συνάντησή του με το δ.σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας … ¨( http://www.zougla.gr/greece/article/i-germani-ksanarxonte-596793 .

Όλα αυτά βέβαια γίνονται στα πλαίσια μιας ¨Ειδικής Επιχείρησης Ελλάδα¨ ( δεν την λένε “Marita” ) , η οποία έχει δρομολογηθεί εδώ και δύο χρόνια και συντονίζεται ολοκληρωτικά από τους ¨κρατικούς θεσμούς της Γερμανίας¨ , όπως έγραψαν και τα ¨Επίκαιρα¨ ( 6/9 ) , ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ότι :

¨Ανησυχία Βερολίνου για το ¨αντιγερμανικό¨ κλίμα στην Ελλάδα… ΚΑΙ Ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση να ¨ελέγξει¨ ( !!! ) το κλίμα που στρέφεται εναντίον τους και οργανώνουν ¨μυστική προπαγανδιστική επιχείρηση¨ ( !!! ) με τη συνδρομή και γερμανικών εταιριών για τη βελτίωση της εικόνας τους…¨ !!! ( Βλέπε , http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=47540&category_id=86
 

Και βέβαια ¨νέκρα και μουγγαμάρα¨ στην Ελλάδα απέναντι σε όλα αυτά από το μεγάλο , το τεράστιο κόμμα του ¨Δεξιό –Αριστερού πολιτικού φάσματος/ συστήματος ¨ . Διότι προφανώς τους απασχολούν η ¨φιλία των λαών¨ , η ¨ανάπτυξη¨ και οι ¨επενδύσεις¨ , σαν και αυτές που είχαμε με το ¨1ο Σχέδιο Μάρσαλ¨ και το ¨Στρατηγέ Βαν-Φλήτ – Ιδού ο Στρατός σας ¨ , του … αείμνηστου , ¨μεταμελημένου¨ αργότερα , δεξιού εμφυλιοπολεμικού πολιτικού Παναγιώτη Κανελλόπουλου.

Με την ευκαιρία αυτών των ” Sonder-Aktion Griechenland ” ¨επικουρικά¨ αναφέρω και προτείνω να αναζητήσουμε στο Google ( γενικότερα στο διαδίκτυο ) πληροφορίες για την δράση της Γερμανικής ¨5ης Φάλαγγας ¨ στην Ευρώπη μεταξύ 1930 – 1940. Με την οποία, με μεθόδους ¨ψυχολογικού πολέμου¨και σε συνεργασία με ¨ντόπιους¨ πολιτικούς παράγοντες, δημοσιογράφους και τμήματα των ¨εθνικών¨ -αστικών τάξεων και τα προπαγανδιστικά τμήματα των γερμανικών πρεσβειών , διοργάνωναν ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ -ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Β΄Π.Π. ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΥ – την ¨διείσδυση¨ της Γερμανίας στις διάφορες χώρες και την παράδοση τους ¨εκ των έσω ¨ αμαχητί.

Έκανα πολλά τότε και στην Ελλάδα , άλλο εάν τους πολέμησαν πολύ και τους ουδετεροποίησαν αρκετά οι ¨ανταγωνιστές τους Εγγλέζοι ¨ , αλλά διαχωρίζουμε ¨ μετά βδελυγμίας ¨ την θέση μας από κάθε ¨κακόβουλο συνειρμό και συσχέτιση¨ των τότε γεγονότων με το σήμερα.

Λόγο ήττας και ¨ενοχών¨ μεταπολεμικά η Γερμανία ξεκίνησε την διείσδυση με τις … προσομοιάζουσες ¨5ες Φάλαγγες¨ προσεκτικά στον ¨πολιτιστικό – μορφωτικό τομέα¨ με ¨πνευματικά κέντρα¨ , ¨κομματικά ιδρύματα¨ και υποτροφίες , με βασικό πολιορκητικό κριό την ¨λήθη στο παρελθόν¨ , την ¨ανοχή¨ , την ¨επιστημοσύνη και την τεχνολατρεία¨ .


Μετά από 62 χρόνια ( 1950 ίδρυση της Δυτικής -¨Μη Ναζιστικής¨ – Γερμανίας ) μπορούμε να πούμε συμπερασματικά πως οι νέες “5ες Φάλαγγες¨ φάνηκαν πολύ πιο αποτελεσματικές από τις Χιτλερικές …στην ολοκλήρωση του διαχρονικού γερμανικού ¨ευρωπαϊκού οράματος¨.


Καινούργια κακός εννοούμενα ¨γερμανόφιλα¨ κοινωνικά μεσοστρώμματα συγκροτήθηκαν τις τελευταίες δεκαετίες σε όλη την Ευρώπη ( κυρίως στον Ευρωπαϊκό Νότο , την Πορτογαλία , Ελλάδα και Ισπανία, όπου μετά την ανατροπή των φασιστικών δικτατοριών το 1975 τα γερμανικά ¨πνευματικά¨ και κομματικά ¨ιδρύματα¨ έστειλαν τους ¨αλλοδαπούς υποτρόφους ¨ τους να στελεχώσουν τις ¨Δημοκρατίες¨ ) καταλαμβάνοντας θέσεις σε Α.Ε.Ι. και στελεχών στην ¨Δημόσια Διοίκηση¨ ( κυριαρχούσαν οι απόφοιτοι των γερμανικών Πολυτεχνείων ) . Επίσης οι Έλληνες ¨κολασμένοι της γης¨ ( μετανάστες-εργάτες ) όσοι επέστρεψαν στην Ελλάδα και κυρίως όσοι έμειναν στην Γερμανία , έγιναν οι ¨καλλίτερο ι πρεσβευτές της Γερμανίας ¨. Όραμα και σκοπός των περισσοτέρων , δεξιών και ¨αριστερών¨ , ήταν να … γίνουμε ένα σύγχρονο ¨καλό κράτος¨ , ¨όπως η Γερμανία ¨. Με καλή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη , να μην οδηγούμε ¨άναρχα¨ , ¨αποτελεσματική αστυνομία¨ και… ¨ να μην περιμένουμε το τραμ¨ στην στάση όταν χιονίζει πάνω από πέντε λεπτά…


ΝΥΧΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – NACHT UEBER EUROPA
Τέλος ο “Χριστιανό¨ -δημοκράτης ¨Χάνς¨ Φούχτελ ( + υφυπουργός Εργασίας ) , μαζί με τον ¨Σοσιάλ¨- δημοκράτη Μ. Σούλτς ( + πρόεδρος του λεγόμενου Ευρωπαϊκού ¨Κοινοβουλίου¨ ) προωθούν , εκτός από την πώληση προϊόντων γερμανικής τεχνολογίας για την παραγωγή – αξιοποίηση ¨Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ¨ , τον απευθείας έλεγχο των ¨Δήμων και Κοινοτήτων¨ της Ελλάδας ( μακριά από το¨Κεντρικό αναχρονιστικό Ελληνικό – Αθηνοκεντρικό κράτος¨, όπως λένε ¨προοδευτικοί αυτοδιοικητικοί¨ ) , ΚΑΙ την συγκρότηση σύγχρονων ¨Στρατοπέδων Εργασίας¨ ( για τα οποία η Γερμανία , βάσει του αξιώματος ¨ARBEIT MACHT FREI ¨ , διαθέτει μια παραδοσιακή εμπειρία και τεχνογνωσία ).
Ιδιαίτερα σε ¨συνοριακούς Δήμους της Ελλάδας ¨ προς τον ¨Βορρά, Νότο και την Ανατολή¨ ( όπου ¨παίζει¨ και το ¨θετικό στοιχείο¨ της ¨διασυνοριακής συνεργασίας¨ και της εκμετάλλευσης του διασπαστικού ¨πολυπολιτισμικού περιβάλλοντος¨ στις περιοχές αυτές ) . Για παράδειγμα ο κ. Φούχτεν επικεντρώνεται για τις ¨Ε.Ο.Ζ¨ και τις άλλες ¨Α.Π.Ε.¨ επιχειρήσεις του στην Ανατολική – Κεντρική Μακεδονία + Έβρο και στην Κρήτη ( με “Fast Track” σχέδια ). Αυτή η ¨παραμεθόρια στόχευση¨ μπορεί να τους φανεί ¨μεσοπρόθεσμα¨ χρήσιμη¨ . Κάποιες άλλες γερμανικές επιχειρηματικές ¨μεραρχίες¨ κινούνται και για την κατάληψη της Πελοποννήσου. Στα πλαίσια αυτά , σε μια ελεύθερη προέκταση του σκεπτικού αυτού προτείνουμε να διαβαστεί και το ενδιαφέρον άρθρο του Γιάννη Βαρουφάκη : ¨Ούτε Λετονία , ούτε Βουλγαρία -ΜΟΝΤΕΛΟ ¨ΚΟΣΣΟΒΟ¨ έχουν οι Γερμανοί για την Ελλάδα¨ ! http://harryklynn.blogspot.de/2012/09/blog-post_1269.html

Προωθούν . παράλληλα με όλα τ΄άλλα , εντατικά τις λεγόμενες ¨Ελεύθερες ¨ ( από την ¨αναχρονιστική¨ – Ελληνική κρατική , συνταγματική , εργατική νομοθεσία και κοινωνική προστασία ) Οικονομικές Ζώνες με ¨Ευρωπαίους¨ ( κυρίως Γερμανούς ) διοικητές και επιχειρηματίες . Για την ¨ανάπτυξη¨ , την συνεργασία και την φιλία των λαών ρε γαμώτο !

Δείτε και το σχετικό άρθρο του “German- Foreign –Policy ” για τα σχέδια δημιουργίας γερμανικού προτεκτοράτου ¨Ελλάδα¨ με τον τίτλο : ¨ ΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ -¨ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ¨ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ( ¨ Die Chance in Griechenland nutzen ¨ , 04.09.2012 , http://www.german-foreign-policy.com/de/fulltext/58415 ) .

Το Το “German- Foreign –Policy ” συνεργάζεται , σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις – αναλύσεις του , με – πραγματικούς- γερμανούς δημοκράτες επιστήμονες /ερευνητές που παρακολουθούν ¨στενά¨ τις διαχρονικές αποικιοκρατικές πολιτικές της Γερμανίας ενάντια στον υπόλοιπο κόσμο και υπερασπίσει τα τελευταία χρόνια με δεκάδες αποκαλυπτικά , πάντα τεκμηριωμένα με πηγές αναφοράς , σοβαρά άρθρα τον ελληνικό λαό. Αξίζει μια ολοκληρωμένη μετάφραση και διάδοση.

Παρουσιάζουμε μια σύντομη περίληψη του προαναφερόμενου άρθρου ¨ Die Chance in Griechenland nutzen ¨ :

¨ … Το ημιεπίσημο περιοδικό της άρχουσας τάξης της Γερμανίας για την εξωτερική πολιτική , ”Internationale Politik” , σε απάντηση των ολοένα διογκούμενων κριτικών και αντιστάσεων στην γερμανική ¨ευρωπαϊκή¨ πολιτική για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης , κατηγορεί την Γαλλία και την Αγγλία σαν υπεύθυνες για την ¨έλλειψη δημοκρατίας στην Ε.Ε. ¨ , επειδή δεν ακολουθούν την ¨Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση¨ που προωθεί η Γερμανία !

Την μεν Γαλλία διότι ¨αντιστέκεται¨ στον έλεγχο των κρατικώνπροϋπολογισμών των χωρών- μελών από το λεγόμενο ¨Ευρωπαϊκό Δικαστήριο¨, καταργώντας την δικαιοδοσία των Εθνικών Κοινοβουλίων και συνεπώς την λαϊκή κυριαρχία. Γεγονός που φαντάζει περίεργο να επικαλείται η Γερμανία το ¨δημοκρατικό κενό στην Ε.Ε. ¨ την ώρα που προωθεί η ίδια μη δημοκρατικά σχέδια.

Την δε Αγγλία διότι οι ευρωβουλευτές της ¨μπλοκάρουν¨ τις γερμανικές προτάσεις , συνεπώς ¨εξαναγκάζουν¨ την Γερμανία να προωθεί ¨εξωθεσμικά¨ ( εκτός Κοινοβουλίου ) τους στόχους της …

Τέλος το ¨άρθρο- γραμμή¨ της ημιεπίσημης ¨δεξαμενής σκέψης¨ της Γερμανίας , προκρίνει επίσημα την δημιουργία σύγχρονων στρατοπέδων εργασίας ( ¨ελευθέρων¨ λεγόμενων οικονομικών ζωνών ) χωρίς ¨γραφειοκρατικά εμπόδια της κρατικής εργασιακής νομοθεσίας¨. Προσοχή , εκτός των άλλων και με το επιχείρημα: ¨Στην περίπτωση αυτή θα αποδεσμευτούν από επενδύσεις σε χώρες του ¨τρίτου κόσμου¨ – και θα επικεντρωθούμε με καλλίτερους όρους σε επενδύσεις στον ¨Ευρωπαϊκό Νότο¨ … ¨

Με άλλα λόγια δρομολογούν την Αφρικανοποίηση της Ευρώπης ( ιδιαίτερα των Νοτίων ¨Επαρχιών της¨ με πρώτο πειραματόζωο την Ελλάδα ) , όπως εν μέρει έγινε , στο πεδίο των εργασιακών σχέσεων και της μισθοδοσίας , με την ¨ενσωμάτωση¨ της πρώην Ανατολικής Γερμανίας και στην συνέχεια με τους περιορισμούς των μισθολογικών αυξήσεων και κοινωνικών παροχών στην υπόλοιπη Γερμανία με τα μέτρα ”HARZ IV ” ( ¨Χάρτς¨) , για λόγους ¨ανταγωνισμού¨ με τις… συνθήκες του ¨ 3ου Κόσμου… ¨ βέβαια . Αυτό απαιτεί η ¨Αγορά¨ , η ¨δικαιοσύνη και η ισότητα ¨.

Είναι … ¨άδικο¨ να πεινάνε και να υποφέρουν οι λαοί του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου και της πρώην Ανατολικής Ευρώπης , πρέπει να πεινάσουν και οι Έλληνες , όπως και υπόλοιποι εργαζόμενοι των μητροπολιτικών χωρών της Ε.Ε. ( ιδιαίτερα όμως ¨αυτοί εκει κάτω ¨ του… Νότου , ¨Die da Unten ” γερμανικό “jargon” για τους ¨πέρα του Βορρά¨ λαούς … ) ! Το είπαν πριν λίγους μήνες –επίσημα- Γερμανοί αξιωματούχου , σε απάντηση για τις διαμαρτυρίες των Ελλήνων ( δείτε και αυτό , ¨ Παραδέχονται ότι θέλουν μισθούς 150 ευρώ στην Ελλάδα! [βίντεο] http://www.tsantiri.gr/oikonomia/paradechonte-oti-theloun-misthous-150-evro-stin-ellada-vinteo.html


Πρόκειται για τον σύγχρονο ιμπεριαλιστικό ευρωπαϊκό και κοσμοπολίτικο ¨αντί¨- Ρατσισμό και ¨φιλανθρωπισμό¨ , ¨όραμα¨ στ΄οποίο ¨τσιμπάνε¨ και αρκετοί οπαδοί της …¨προόδου¨, από ¨άλλη¨ ( ; ) σκοπιά βέβαια .

Από αγάπη στους ¨κολασμένους όλης της γης¨ θα γίνουμε και εμείς ¨κολασμένοι¨ ( ¨Γιάννηδες –Αγιάννηδες ¨ για να έχει και ο Β. Ουγκώ την επιβεβαίωση με τους ¨Αθλίους ¨ του ) και … ¨κάποτε¨… ( σύμφωνα με ορισμένες ¨προοδευτικές¨ , ακόμα και ¨επαναστατικές¨ εκδοχές ) όοολοι μαζί θα κάνουμε… ¨επανάαα…σταση… ¨ . http://istrilatis.blogspot.gr/
Λεζάντα φωτογραφίας :

¨ΝΥΧΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ¨ , ¨Νάχτ ϋμπερ Ευρώπα ¨ , γερμανικός τίτλος βιβλίου για την – προηγούμενη – Γερμανική έφοδο στην Ευρώπη και τις τότε ¨κατοχικές της πολιτικές¨ της . Πιστεύω πως η Ευρώπη σήμερα βρίσκεται μπροστά σε μια ¨νέα νύχτα – διαρκείας¨ . Η ιστορία επαναλαμβάνεται , ίσως με χειρότερους ( ; ) , αλλά και πιο δυσδιάκριτους όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...